06 - 82 20 26 41 info@beneluxbiljarts.com

Diensten

Reparaties

Z

Onderhoud

g

Tafels op maat

Transport

Reparaties & onderhoud

?
Wanneer er een probleem is met het laken of de stootbanden, kunnen wij dit voor u repareren. Afhankelijk van het gebruik zal dit om de zoveel jaar moeten worden?vervangen. Maar het kan natuurlijk voorkomen, dat er iets gebeurd waardoor het eerder vervangen moet worden.?

Ook dan staan we zo snel mogelijk voor u klaar.? Neem contact met ons op en we kijken direct wat we voor u kunnen doen.?

Laken & Banden
We vervangen uw laken vakkundig en precies. Het laken wordt waterpas opgeleverd en tegen een vaste prijs uitgevoerd. Ook de banden revisie wordt door ons zorgvuldig uitgevoerd. Zo heeft u weer een tafel die speelt als een nieuwe tafel.

Verwarming
Reparaties aan de verwarming van de tafel zijn mogelijk. De prijs is op aanvraag.?

Tafels op maat

?We hebben al veel aparte verzoeken gekregen, maar we hebben nog nooit nee hoeven verkopen. Ons motto is dan ook, we krijgen het altijd voor elkaar.

Of u nou op een aparte lokatie een tafel wenst, of een idee heeft voor een aparte tafel, laken of iets anders, we horen het graag van u.

Omdat we veel ervaring hebben, denken we graag met u mee en komen we altijd tot een mooie oplossing.?

Transport

Een biljart verplaatsen is geen makkelijke klus. Het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd, om beschadigingen aan uw tafel te voorkomen. Wij doen niet anders, dus we kunnen uw biljart veilig voor u vervoeren. We zullen uw tafel demonteren, zodat we de tafel zo goed mogelijk kunnen vervoeren.?

Uiteraard bouwen we de tafel ook weer op, als dat nodig is.?

We hebben eigenlijk geen beperkingen, Internationaal, verschillende verdiepingen eigenlijk alles is mogelijk.?

VOOR VRAGEN OF OPMERKINGEN

Vul?het contactformulier of bel naar +31686422785

Pin It on Pinterest

Share This